Opstapeling van een boek met rode kaft ,een boek met donkerblauwe kaft en een een boek met lichtblauwe kaft

Uittredingen (Boek 1)

Bob Monroe schreef 3 boeken in z’n leven; zowat eentje om de 10 jaar.

Uittredingen is zijn eerste boek en werd uitgegeven in 1977. Daarin beschrijft hij voor het eerst z’n buitenlichamelijke ervaringen (BLE).

Al succesvol zakenman had Bob Monroe voor het eerst een bewuste uittreding in 1958. Totaal overstuur raadpleegde hij artsen en psychiaters. Nadat hij gerustgesteld was over het feit dat er niets terminaal  met hem aan de hand was, begon hij het fenomeen BLE uitgebreid te onderzoeken en te documenteren.

Het boek is enerzijds een nauwkeurig verslag met plaats, datum, tijd, temperatuur en soms zelfs de positie van z’n lichaam t.o.v. de vier windrichtingen. Anderzijds is het een aangrijpend persoonlijk relaas van een nuchter Amerikaans zakenman die toegang krijgt tot onbekende werelden en dimensies.

 

In het boek staan ook duidelijke instructies hoe je zelf buitenlichamelijk kan reizen. Ze dateren echter van voor het onderzoek en de ontwikkeling van Hemi-Sync en hebben nog niet dezelfde impact.

Het boek is een absolute aanrader voor iedereen die meer kennis en inzicht wil krijgen in het fenomeen BLE.

Laat het vooral een uitnodiging zijn om verder te exploreren en je eigen ervaringen tot uitgangspunt te nemen van wat je als mens kan en bent.

Om het met de woorden van Bob Monroe te zeggen: “The greatest illusion is that mankind has limitations.” 

Ik wens je veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *