Donkere gang met poort en zicht op een mistig landschap met bomen

Testimonial: De Gateway … een verhaal apart.

Sinds een paar jaar ben ik co-trainer bij de Gateway Voyage en het vervolgprogramma, Lifeline. Zelf heb ik alle programma’s ook gevolgd.

Tijdens die oefeningen heb ik merkwaardige dingen meegemaakt. Je bevindt je dan namelijk in andere bewustzijnsstaten en je kan met deze staten ook contact maken. Verschillende oefeningen die in de Gateway Voyage worden aangeboden, brachten mij in die diepe staat waar noch tijd, noch ruimte bestaat. Daar heb ik voor het eerst gevoeld en ervaren wat ik al verschillende keren had gelezen en gehoord, namelijk dat we veel meer zijn dan ons fysieke lichaam. Voordien waren het loze woorden op papier maar na die ervaring weet ik dat er een oneindige intelligentie aanwezig is die het hele multiversum behelst en waar ik onderdeel van ben.

Ik heb de oneindigheid gevoeld en ervaren. In die ervaring had ik ook een periferisch zicht van 180 graden terwijl mijn fysieke ogen dicht waren. Ook heb ik door het gebruik van de Hemi-Sync audio technologie verschillende Buiten Lichamelijke Ervaringen (BLE) gehad, die mijn kijk op deze realiteit en daarbuiten alleen maar bevestigden en verruimden.

Tijdens iedere Gateway Voyage blijk ik niet de enige te zijn met zulke ervaringen. Veel deelnemers maken dit soort dingen mee. De rustige maar krachtige opbouw van de focuslevels (bewustzijnsstaten) zorgt ervoor dat de deelnemers er op het juiste moment klaar voor zijn om verschillende ervaringen te beleven. De inzichten, beelden, gevoelens en ervaringen tijdens de oefeningen hebben vaak een transformerend karakter. Uiteraard kan dit alleen maar gebeuren wanneer de groepsenergie veilig, ondersteunend en bekrachtigend is. Een taak van de trainers is om deze energie in balans te houden en het als een stevig fundament te bewaren.

In alle Gateway Voyages die er tot nu toe zijn geweest heb ik mensen zien veranderen. Dat komt niet alleen door de aangeboden oefeningen maar zeker ook door de trainer (Rolf). Hij heeft een uitstekend vermogen om mensen zich welkom te laten voelen. Op een respectvolle en gelijkwaardige manier deelt hij, naast de oefeningen, informatie over zijn eigen onderzoek en inzichten die hij in de afgelopen jaren heeft verzameld. Dit zijn altijd weer MINDBLOWING momenten in de week.

Dit alles bij elkaar maakt dat de Gateway Voyage compleet aanvoelt en absoluut niet saai is. Integendeel….het is speels, serieus, transformatief, krachtig en inzichtrijk.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je nu in. Je bent van harte welkom!

Priscilla

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *