Vrouw die armen uitstrekt met in de achtergron een bos

Reizen naar andere bewustzijnsstaten: allemaal goed en wel, maar wat is het nut?

Dat is een vraag die ik regelmatig krijg op lezingen en workshops.

Op de eerste plaats hoef je de verhalen over het leven na de dood, wat je hier op aarde komt doen, de betekenis van het leven in het algemeen niet meer te geloven … je kan de antwoorden zelf ervaren.

Dat is uiteraard een enorme stap want dan hoef je niet meer te geloven wat je leest maar je weet het voor jezelf. En dan nog beslis jij of je de ervaring erkent. Als je het erkent dan trek je het in je eigen realiteit; je gaat deze anders ervaren, anders waarnemen. Dat zorgt voor een katalysator-effect. Jouw waarneming creëert immers jouw realiteit. Je realiteit verandert dus. Kies je ervoor om de ervaring niet te erkennen, dan ga je door met het geloofssysteem waarin je altijd hebt gezeten. Ook daar is niets mis mee :-).

 

Een tweede aspect is het wegvallen van de angst.

Op het moment dat je -door bewuste ervaring- beseft dat je meer bent dan je fysieke lichaam en dat fysieke overleving niet hert doel van het menszijn is, vallen een hele reeks angsten en -vaak beperkende- geloofspatronen weg of boeten op z’n minst aan belang en kracht in.

Enkel al door het in vraag stellen van zulke patronen, wijzigt je waarneming. Uiteraard is het nog doeltreffender ze te transformeren in het focus level waar ze ooit gevormd zijn.

De focus levels zijn een benaming voor de verschillende bewustzijnstoestanden waarbij je met Hemi-sync op een bewuste manier naartoe gaat. De focus levels hebben een cijfer zonder bijkomende betekenis. We gebruiken de term focus levels om het zo neutraal mogelijk te houden; om jou zo weinig mogelijk front-loading te geven. We houden ze zeer neutraal zodat jij ze zelf kan invullen met de ervaringen die je hebt. In de Hemi-sync programma’s wordt de autoriteit steeds bij jou wordt gelegd. Dat vinden we belangrijk. Je hoeft het niet te geloven; je hoeft het niet te doen; je kiest zelf uit wat er gebeurd. Er zijn wel een aantal focus levels waarbij de mensen in hetzelfde bewustzijnsgebied komen en gelijksoortige ervaringen hebben. De kosmologie van de focus levels is gebaseerd op informatie die Bob heeft gekregen toen hij buitenlichamelijk was. Het aantal focus levels in het menselijk systeem is 49. (7×7).


“We also realized that one has to experience it one-self… . Nobody else can convince you.  You simply must experience it yourself.”

Tom CampbellNuclear Physicist, NASA, Former TMI Researcher, Author of “My Big Toe”.


Tijdens de  Gateway Voyage ga je tot focus level 21 op een zeer gestructureerde manier. 

Veel mensen vragen of daar geen gevaar aan verbonden is en of dat zomaar mag. Uiteraard mag dat en is er geen gevaar aan verbonden. Door al die jaren heen is er enorm veel expertise en ervaring opgebouwd en we werken volgens een bepaald proces waarbij je op een zeer geleidelijke manier maar ook op een zeer gestructureerde manier die werelden begint te betreden met behulp van Hemi-sync. En Hemi-sync is een tool, het is een hulpmiddel, net zoals wanneer je begint te fietsen als kind met zijwieltjes. Na verloop van tijd heb je die niet meer nodig en kan je gewoon zelf fietsen. Dat is eigenlijk ook de functie van Hemi-sync. Het zijn tools maar het is de bedoeling dat je naar die bewustzijnsstaten kan gaan op ieder moment, zonder koptelefoon, zonder hulpmiddel. Dus het is niet iets waar je afhankelijk van wordt, het is iets wat jou helpt herinneren hoe je er naartoe kan gaan. Als kind kon je dat, je was je daar alleen niet van bewust. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *