Groen kopje waaruit damp komt

Morning excercise

De Morning Exercise is G-E-W-E-L-D-I-G !

Voilà daarmee is alles gezegd.

Indien je toch iets meer informatie verlangt, dan kan je verder lezen :-).

Wanneer je iets in deze materiële realiteit wil manifesteren, is het gemakkelijker om dat vanuit een staat van hoger bewustzijn te doen; het is te zeggen, vanuit een staat die minder zwaar verbonden is met deze realiteit. De Morning Exercise brengt je in een toestand waarbij je je onderbewuste opdracht geeft naar die situatie te evolueren die jij wenst te creëren. Je definieert m.a.w. het resultaat, niet de weg ernaar toe.

 

Dat is mooi, maarre hoe manifesteert zich dat in de parktijk? Een verhaal.

Een paar jaar geleden mocht ik in Luxemburg een speech geven voor een publiek van verzamelde bankiers; overwegend heren in driedelig maatpak komende van Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, UK, … en zelfs de US. De lezing ging over Bankieren 2.0 en hoe de huidige technologie dit zou mogelijk maken. Vooraleer het podium te beklimmen, voelde ik m’n hart in mijn keel kloppen, brak het koude zweet me uit (figuurlijk) en vroeg ik me in hemelsnaam af waarom ik hierin had toegestemd. Eenmaal voor de zaal en achter de microfoon viel alle spanning van me af, gaf ik een vlotte -met humor doorspekte- speech in het Engels en kreeg na afloop zowaar een warm en enthousiast applaus.

Wat was er gebeurd?

Die morgen had ik de Morning Exercise beluisterd en was volledig in de ervaring gekropen die ik later op de dag zou hebben. Ik zag, voelde, hoorde, … mezelf de lezing geven en ging er helemaal in op. Ik visualiseerde een stroom van inzichten, woorden, gedachten die perfect afgestemd waren op mijn doelpubliek zonder dat ik ernaar hoefde te zoeken. Toen het zover was, liet ik het gewoon stromen en ervoer het hele gebeuren vanuit een soort waarnemers-rol. Bovendien kostte het me geen energie, en stapte ik zelfs ‘opgeladen’ van het podium.

Wil je bewust je dag creëren met het meest optimale resultaat voor ogen? Dan is de Morning Exercise voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *