Priscilla is, zolang zij zich kan herinneren, op zoek geweest naar antwoorden op de wereldwijde mysteriën. Op jonge leeftijd zocht ze al naar informatie over de oude beschavingen, zoals de Inca, de Maya en de Egyptische beschavingen, Lemurië en Atlantis. Op haar zoektocht kwam ze regelmatig informatie tegen over de verschillende bewustzijnsstaten en bewustzijnsverruimende ervaringen bij verschillende culturen en volken. Haar fascinatie was gewekt. Zij ging op onderzoek uit naar de manifestatie- en bewustzijnskracht van de mens.

Uiteindelijk is zij zich gaan verdiepen en specialiseren in hypnose. Een aantal jaren heeft zij verschillende hypnose opleidingen gevolgd waaronder Quantum Healing Hypnosis Therapy bij de QHHT Academie van Dolores Cannon. In 2004 heeft zij de deuren geopend van ‘Praktijk Azura’. En mensen vinden hier, vanuit zichzelf, antwoorden, inzichten, heling en maken (weer) contact met hun eigen innerlijke bewustzijnswezen.

Ongeveer 10 jaar geleden kwam Priscilla op haar zoektocht Rolf tegen. Zij bleken zeer veel overeenkomsten en fascinaties te hebben, voornamelijk op het gebeid van het brein en het bewustzijn. Hier is een warme en gelijkwaardige vriendschap uit ontstaan.
Priscilla heeft alle programma’s die Rolf heeft aangeboden gevolgd, met als gevolg dat de grens tussen deze wereld en de ‘andere werelden’ bij haar steeds dunner is geworden.