Over ons

Bij Focus34 werken wij met de tools die Bob Monroe van het Monroe Instituut ontwikkelde.
Gecertificeerde trainers helpen jou bij het doorgronden en verhogen van je menselijk bewustzijn door gebruik te maken van de audiotechnologie Hemi-Sync.

Rolf Nuyts

Toen Rolf 10 jaar was, kwam hij voor het eerst – bewust – in aanraking met het fenomeen Buiten Lichamelijke Ervaring. Hij vond dat fascinerend. Het liet hem niet los en toen hij ouder werd begon hij dit te bestuderen.
Zo ging hij op zoek naar antwoorden in de richting van de filosofie, religie, politiek, geschiedenis, economie, spiritualiteit …
Enkele vragen werden beantwoord, maar of ze echt een waarheid bevatten, daar twijfelde hij aan.
Tot hij in 2003 het werk van Bob Mornoe leerde kennen.
Daar vond hij bewijs voor de antwoorden die hij zocht.

Sinds 2013 is Rolf Certified Outreach Trainer en Off Campus Residential Trainer aan het Monroe Instituut. Iets wat niemand hem in België of Nederland al nadeed.
In 2014 werd hij bovendien – als eerste niet-Amerikaan – Member of the Board bij het Monroe Instituut.

En sindsdien wil hij zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat ze echt meer zijn dan hun fysieke lichaam, dat ze veel meer zijn dan wat ze ooit dachten.
Met de laagdrempelige tool Hemi-Sync kunnen de deelnemers hun eigen ervaringen kaderen en zin geven. Ze herkennen hun eigen autoriteit en be-leven de oorspronkelijke staat van zichzelf.

Rolf is Outreach en International trainer aan het Monroe Instituut.

Profielfoto van Rolf Nuyts
Profielfoto van Priscilla Tielman

Priscilla Tielman

Priscilla is altijd al op zoek geweest naar antwoorden op de grote levensvragen. Op jonge leeftijd bestudeerde ze de oude beschavingen van de Egyptenaren, de Inca’s en de Maya’s, maar ook de verhalen van Lemurië en Atlantis.
Tijdens haar ontdekkingsreis vond ze bijna overal informatie over de verschillende staten van bewustzijn en over bewustzijnsverruimende ervaringen.
En dat fascineerde haar.

Ze verdiepte zich in hypnose en volgde verschillende opleidingen waaronder de Quantum Healing Hypnosis Therapy bij de QHHT Academie van Dolores Cannon.
Sinds 2004 heeft ze haar eigen praktijk Azura waar mensen vanuit zichzelf inzichten en antwoorden krijgen, waar ze zichzelf kunnen helen en opnieuw contact kunnen maken met hun innerlijke bewustzijn.

In 2008 kwam Priscilla Rolf tegen en de gelijkenissen in hun zoektocht en hun fascinaties waren verrassend. Het brein en het bewustzijn, daar waren ze allebei los van elkaar al jaren mee bezig.

Priscilla volgde de Monroe programma’s en ervaarde keer op keer dat de grens tussen deze wereld en de andere werelden steeds dunner wordt.
Ze is co-trainer bij alle programma’s.

Arkaitz Eskarmendi

Arkaitz is geboren in Spanje. Al van in zijn kindertijd voelde hij dat er meer was in het leven. Wat, dat wist hij niet. Op heel jonge leeftijd startte hij zijn zoektocht naar ‘the missing factor’. Met verschillende tools en technieken rond zelfontplooiing probeerde hij de diepten van het menselijk bewustzijn te doorgronden.
Tijdens zijn masteropleiding Handel en logistiek kwam het boek van Bob Monroe op zijn pad. De ervaringen die Bob beschreef en het uitproberen van de Hemi-Sync methode hadden een enorme impact op hem. Dit was dé manier om het menselijk bewustzijn te doorgronden.

Ondertussen is hij Outreach and Residential Trainer, lid van het Monroe Instituut en coördineert hij de opleidingen in Spanje en Portugal.

Door zelf de audiotechnologie Hemi-Sync toe te passen en aan te leren aan groepen en individuele cursisten krijg ik enorme voldoening in het leven dat ik leid. Het leven is voor mij één groot betekenisvol avontuur met een beetje mysterie.’

Arkaitz helpt buiten het geven van opleidingen van het Monroe Instituut ook anderen in het verbeteren van hun levenskwaliteit met coaching, hypnose en andere technieken.
De opleidingen met Arkaitz zijn altijd in het Engels.

Profielfoto van Arkaitzes Karmendi
Profielfoto van Leidi Haaier

Leidi Haaijer

Leidi is als multimediadesigner altijd al nieuwsgierig geweest naar de ontwikkelingen in het onderzoek naar bewustzijn. Ze focust zich vooral op non-verbale communicatie.
‘Het leven is een avontuurlijke reis waarin het bewustzijn een intrigerende rol speelt.’
Dit trekt ze ook door in de begeleiding van jongeren op hun pad en in de workshops rond transitie en duurzaamheid.

Haar doel is om zoveel mogelijk anderen te laten proeven van de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn op persoonlijke vlak en op vlak van bewustzijnsontwikkeling in een bredere zin.
Ze wil de Hemi-Sync audiotechnologie op een laagdrempelige manier onder de mensen brengen.
Steeds meer mensen worden zich immers bewust dat er meer is dan alleen de materiële werkelijkheid.

Leidi is Outreach Trainer aan het Monroe Instituut.