Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Remote Viewing Workshop – Online [VOL]

2 april van 10:00-17:00

€145

Remote viewing (RV) is niets nieuws. Doorheen alle tijden bij alle volkeren zijn er steeds mensen geweest die gebeurtenissen, plaatsen en personen ‘op afstand konden zien’.

De eerste stappen voor de moderne variant van helderziendheid – Remote Viewing- werden genomen door vooraanstaande wetenschappers en onderzoekers zoals de botanicus J.B. Rhine, verbonden aan Duke University, de schrijver Upton Sinclair en de Franse chemicus René Warcollier.


“Remote Viewing is the ability to produce information that is correct about a place, event, person, object, or concept which is located somewhere else in time/space, and which is completely blind to the remote viewer and others taking part in the process of collecting the information.”

-Joe McMoneagle-


Remote viewing kent vandaag de dag een waaier aan toepassingen. Naast het verzamelen van inlichtingen door overheden en politie, is ook het bedrijfsleven op de kar gesprongen en wordt RV ingezet door o.a. beleggingsmaatschappijen om aandelenkoersen te voorspellen en door mijnbedrijven om de ideale locatie van ontginning te bepalen.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de (verborgen) oorsprong van Remote Viewing, inside verhalen van Joe McMoneagle, Skip Atwater, Paul Elder, … leden van het oorspronkelijke Stargate Project.

En ga je zelf aan de slag met het Stargate-protocol om verschillende targets zelf te “Remote Viewen” !

Inschrijven:

 

Gegevens

Datum:
2 april
Tijd:
10:00-17:00
Kosten:
€145
Evenement Categorie:

Locatie

ONLINE – zoom

Eén reactie

 1. Goede avond,

  Ik kom op uw pagina terecht na het bekijen van de podcast met Jorn Luka.
  Ik ben enorm geïnteresseerd in het volgen van de RV. Raadt u dit aan om mee te starten? Is het voor iedereen weggelegd en veilig? Is het zo dat je de zoom sessie ‘live’ volgt? Of kan je het ook achteraf bekijken als je die bepaalde datum niet kan?

  Alvast bedankt voor de info!
  Mvg,
  Annelore Penson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *