Focus34-programma-gateway-voyage

De Gateway Voyage verdiept je leven

Uitleggen wat de Gateway is, is soms moeilijk omdat het zich niet laat vangen in klassieke ‘spirituele’ begrippen.

Wat het je brengt, is quasi nog moeilijker. Iedereen is verschillend op verschillende momenten en er is amper een uniforme lijn te trekken die voor iedereen geldt.

Dit gezegd zijnde, zijn er wel een aantal ervaringen, inzichten, transformaties, … die bij meerdere  deelnemers terugkomen en afhangen van de intentie en intensiteit waarmee je in de Gateway Voyage stapt:

“De Gateway Voyage gaf me een heel nieuwe kijk op mijn spiritualiteit en mijn hele leven in het algemeen. Ik had het gevoel van volledige vervulling, en tegelijkertijd een verlangen naar meer. Het bleek de ervaring van mijn leven.”  T.T. uit België, deelnemer in 2018

Wat je niveau van vaardigheid in meditatie en bewustzijnsontdekking ook is, de Gateway Voyage versnelt deze vaardigheid om verder, dieper en sneller te gaan. De Gateway-aanpak is uniek. Hij maakt gebruik van Hemi-Sync®, de beproefde audio-technologie ontwikkeld door het Monroe Instituut, die je toelaat op een veilige en westerse manier een waaier aan bewustzijnsstaten zelf te ervaren.

 

In 1994 rapporteerde een artikel op de voorpagina in de Wall Street Journal de mening van het hoofd van de zen-boeddhistische tempel in Vancouver, British Columbia, dat Gateway-studenten meditatiestaten kunnen bereiken -in één week- waarvoor hij 30 jaar had nodig gehad.

“Mijn geboorte zie ik als de belangrijkste ervaring in dit leven. Dankzij mijn geboorte kan ik dit leven in zijn fysieke vorm ervaren. Maar ook de Gateway voelt voor mij als een geboorte. Dankzij deze tweede geboorte kan ik andere niveaus van bewustzijn ervaren. Deze andere niveaus bevinden zich “buiten” het fysieke spectrum en zijn werkelijk briljant om te ervaren; alles kan, alles mag en alles ontstaat al bij de gedachte. Er zijn geen beperkingen buiten je eigen beperkende gedachten, er is ultieme vrijheid, je hoeft jezelf niet te onderhouden met zoiets als voeding, er is contact met gidsen, inzicht in eerdere levens, contact met overleden personen, antwoord op levensvragen, en je kunt werken aan thema’s. Deze opsomming is verre van compleet, maar hiermee heb je een aardig beeld.”  J.K. uit Nederland, deelnemer in 2017

Verbale instructies, samen met krachtige gemengde Hemi-Sync®-signalen, leiden je zachtjes naar steeds dieper gelegen niveaus van Focus en bewustzijn en naar de erkenning dat je veel meer bent dan je fysieke lichaam.

De Gateway Voyage bevat tools en technieken die je nodig hebt om de verborgen krachten en vermogens binnen je geest te laten ontwaken. Het is een progressief en dynamisch proces dat op meerdere niveaus voordelen biedt. Velen melden dat ze een unieke staat van helderheid hebben gekregen, die alle aspecten van hun leven verbetert en uitbreidt. Er is een wereldwijde deining van groeiende spirituele renaissance die plaatsvindt in deze tijd in de geschiedenis. Gateway Voyage biedt de mogelijkheid voor mensen om een ​​actievere rol in deze transformatie te spelen.

“Toen ik op m’n bed lag duurde het niet lang voordat ik ‘wegdreef’. Vlak voordat ik in die diepe ‘deltaslaap’ viel, merkte ik dat ik uit m’n lichaam ging. WAUW! Ik heb het vaker meegemaakt maar nog nooit zo helder. Ik focuste op de deur en de trap en ik zweefde de trap af. Mijn gezichtsveld was vlak boven de treden. Het ging allemaal heel snel. Beneden aangekomen was ik opeens in de woonkamer. Ik herinnerde mij later niet of ik erdoor heen was gegaan. Mijn hond zag mij en kwam naar mij toe en liep allemaal rondjes om mij heen. Ik aaide haar en merkte toen dat ik met mijn hand door haar heen ging. Bizar maar wel leuk! Toen focuste ik me op de keuken en de tafel. Ik zweefde er naartoe maar kon mijn dochter niet goed zien. De keukentafel stond niet helemaal op zijn plek. Het was net een beetje anders dan anders. … Als je een Out of Body hebt dan ziet de werkelijkheid er een fractie anders uit. Daarna was ik opeens terug in m’n lichaam. Gelijk daarna kreeg ik een gevoel alsof al het bloed in m’n lichaam naar m’n hartgebied werd gepompt en moest ik als het ware op adem komen. En dit gebeurde allemaal voor mijn gevoel binnen een fractie van een seconde en zonder dat ik mijn lichaam in die tussentijd bewogen heb. Daarna ben ik in slaap gevallen voor twee uurtjes. Een heerlijke slaap.”  P.T. uit Nederland, deelnemer in 2016

De uittredingsstaat en de tools die kunnen worden gebruikt om deze specifieke bewustzijnsstaat te bereiken, worden behandeld in de Gateway Voyage. Dat is echter slechts een deel van de totale reikwijdte van zelfbewustzijn, zelfbekrachtiging en stressreductie dat het programma teweeg brengt.

De Gateway Voyage is een unieke ontdekkingsmethode waarbij je door middel van directe ervaring verschillende bewustzijnstoestanden kan verkennen. Door onze innerlijke wereld te verkennen, zijn we in staat om dieper in te gaan op de aard van de eigen realiteit en onze relatie tot het universum. De Gateway Voyage biedt zinvolle hulpmiddelen om toegang te krijgen tot die niveaus van bewustzijn, die je helpen te weten dat je meer bent dan je fysieke lichaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *