Dit 2-daags avontuur in verruimde staten van bewustzijn bevordert grondige relaxatie, diepgaande contemplatie, verhoogde intuïtie en communicatie met het hogere zelf en verwante energieën.

 • Wil je verschillende bewustzijnsstaten persoonlijk ervaren?
 • Wil je beperkingen en blokkades opheffen?
 • Wil je geestelijke en mentale rust creëren?
 • Wil je weten wat het doel van je leven is?

Leef jij jouw leven of het leven dat anderen van je verwachten?

Niemand anders kan dit voor jou doen dan jijzelf; je bent immers uniek.

Je kan zoeken en onderzoeken door veel te lezen of te luisteren naar wat anderen te vertellen hebben. Je kan geloven wat deze bronnen beweren; weten doe je het niet.

Om het met Albert Einstein te zeggen:  “The Only Source of Knowledge is Experience.”; de enige bron van kennis is ervaring.

Er bestaat een eenvoudige, moderne manier om jou deze antwoorden te laten ervaren.

Dat is wat de Excursion Workshop doet; met behulp van de bewezen audiotechnologie, Hemi-Sync® , leert ze je deze manier probleemloos aan.

Voor wie ?

Voor mensen die meer willen dan zoeken en onderzoeken en klaar zijn te vinden door te ondervinden.

Aanpak

De workshop heeft een sterk interactief karakter. Naast de nodige uitleg, krijg je de tijd om zelf de inzichten toe te passen aan de hand van oefeningen en aangeleerde methodologieën. Naast de groepsinteractie ondersteunt het gebruik van hemi-sync technologie het optimale verloop van de workshop.

Programma

Het basis Outreach Programma is een weekend, de Excursion genoemd.

Dit 2-daags avontuur in verruimde staten van bewustzijn bevordert grondige relaxatie, diepgaande contemplatie, verhoogde intuïtie en communicatie met het hogere zelf en verwante energieën.

Belangrijke persoonlijke openbaringen zijn niet ongewoon tijdens een Excursion. Specifiek ontwikkelde oefeningen gebaseerd op de Hemi- Sync® audio-geleide technologie tesamen met de nodige uitleg, interactie en ondersteunende groepsgesprekken, vormen de basis van de workshop.

Na het volgen van de workshop, passen deelnemers de geleerde tools toe om o.a.:

 • hun stress te verminderen,
 • hun angsten te laten verdwijnen,
 • de eigen energie te verhogen,
 • hun concentratie te verbeteren,
 • hun intuïtie te bevorderen,
 • beter te kunnen slapen en ontspannen,
 • hun totale zelf te ervaren,
 • antwoorden op levensvragen te krijgen,

Voorkennis

Geen.

Trainer

Rolf Nuyts

Kalender

 1. Excursion Workshop – Online

  12 februari 2022

  Het basis Outreach Programma is een weekend, de Excursion genoemd. Dit 2-daags avontuur in verruimde staten van bewustzijn bevordert grondige relaxatie, diepgaande contemplatie, verhoogde intuïtie en communicatie met het hogere zelf en verwante energieën. Belangrijke persoonlijke inzichten zijn niet ongewoon tijdens een Excursion. Specifiek ontwikkelde oefeningen gebaseerd op de Hemi-Sync® audio-geleide technologie vormen samen met …Lees meer

Geen Excursion Workshop in jouw regio?
Organiseer een workshop in jouw omgeving