Lezing – Remote Viewing – Dongen (NL)

Remote viewing (RV) is niets nieuws. Doorheen alle tijden bij alle volkeren zijn er steeds mensen geweest die gebeurtenissen, plaatsen en personen ‘op afstand konden zien’.

In het westen richtte -onder de naam Stargate- de militaire inlichtingendienst van het Amerikaanse leger een unit om RV in te zetten voor het verzamelen van inlichtingen bij operaties tegen mogelijk vijandige naties. Officieel werd dir project gestopt in 1995.

Remote viewing kent vandaag de dag een waaier aan toepassingen. Naast het verzamelen van inlichtingen door overheden en politie, is ook het bedrijfsleven op de kar gesprongen en wordt RV ingezet door o.a. beleggingsmaatschappijen om aandelenkoersen te voorspellen en door mijnbedrijven om de ideale locatie van ontginning te bepalen.

Tijdens deze lezing maak je kennis met de (verborgen) oorsprong van Remote Viewing, inside verhalen van Joe McMoneagle, Skip Atwater, Paul Elder, … leden van het oorspronkelijke Stargate Project en hoe je zelf aan de slag kan met RV-technieken.

Gegevens

Datum:
19 februari
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Sky High Creations

Locatie

Dongen
Dongen, Nederland + Google Maps