Healing Workshop – Online

Je wil een diepere verbinding met je hartenergie en je healing vaardigheden verbeteren, zowel persoonlijk als naar anderen toe?

Programma

De Healing Workshop geeft je tools en technieken om op een zeer praktische manier voor jezelf een voller, gelukkiger, bewuster en meer voldoening-schenkend leven te creëren.

De basis bewustzijnsstaat, waarbij je lichaam in slaap is maar je geest alert, vormen de fundering van deze workshop en laten toe diepere levels van je totale zelf te ontdekken.

In deze workshop maken we enerzijds gebruik van oefeningen die je gevoeliger maken voor zintuiglijke waarneming en zo je zicht, gehoor en intuïtie verbeteren; en anderzijds je slaap bevorderen en persoonlijke emotionele blokkades healen. Je krijgt nieuwe tools mee geassocieerd met het verhogen en richten van je energie.

Een andere oefening richt zich op de opening van je hart, een noodzakelijke basisvoorwaarde voor alle healing processen.

Aanpak

De workshop heeft een sterk interactief karakter. Naast de nodige uitleg, krijg je de tijd om zelf de inzichten toe te passen aan de hand van oefeningen en aangeleerde methodologieën. Naast de groepsinteractie ondersteunt het gebruik van hemi-sync technologie het optimale verloop van de workshop.

Voorkennis

Geen.

Trainer

Rolf Nuyts

Kalender

Geen Excursion Workshop in jouw regio?
Organiseer een workshop in jouw omgeving

 

Gegevens

Datum:
12 juni 2021
Kosten:
€195
Evenement Categorie:

Locatie

ONLINE
Zoom