Je wil voor jezelf een voller, gelukkiger, bewuster en meer voldoening-schenkend leven te creëren?

Programma

De Advanced Excursion Workshop – Personal Development geeft je tools en technieken om op een zeer praktische manier voor jezelf een voller, gelukkiger, bewuster en meer voldoening-schenkend leven te creëren.

De basis tools van Focus 10, waarbij je lichaam in slaap is maar je geest alert, vormen de fundering van deze workshop en laten toe diepere levels van je totale zelf te ontdekken.

Daarnaast introduceren we een toegang tot een nieuw Focuslevel: Focus 11 Access Channel. Bob Monroe beschouwde dit als zijn meest belangrijke bijdrage aan de menselijke ontwikkeling. We maken kennis met een reeks Human Plus® Function Commands die ons, met behulp van mentale vaardigheden, bevrijden van ongunstige gewoontes en ons helpen ongewenste karaktertrekken onder controle te krijgen.

De oefeningen bevatten een symboliek die rechtstreeks spreekt tot dat gebied waar onze diepste herinneringen, onze angsten en onze latente capaciteiten zich schuilhouden. Door deze naar voren te roepen, zorgen voor ze voor een gezonde emotionele herbalancering.

Om het doel van een voller leven te bereiken, bevat de workshop speciale tools in Focus 12 om gemakkelijk en eenvoudig nieuwe patronen in ons leven te creëren.

Na het volgen van de workshop, heb je Human Plus® Function Commands om o.a.:

 • beter te ontspannen,
 • je focus te verscherpen,
 • ervaringen bewust in te printen,
 • beter herinneringen terug te halen,
 • je ademhaling te verbeteren,
 • minder te eten,
 • je totale zelf te ervaren,

Aanpak

De workshop heeft een sterk interactief karakter. Naast de nodige uitleg, krijg je de tijd om zelf de inzichten toe te passen aan de hand van oefeningen en aangeleerde methodologieën. Naast de groepsinteractie ondersteunt het gebruik van hemi-sync technologie het optimale verloop van de workshop.

Voorkennis

Je hebt reeds de Excursion Workshop of Gateway Voyage gevolgd.

Trainer

Rolf Nuyts

Kalender

  Geen Advanced Excursion Workshop in jouw regio?
  Organiseer een workshop in jouw omgeving