Je wil weten wat het échte doel in je leven is? Je wil weten of je op het juiste pad zit en hoe je volgende stappen kan zetten?

Programma

De Advanced Excursion Workshop – Inner Development is ontworpen om jouw antwoorden op de diepgaandere levensvragen te ontdekken:

  • Wat is mijn echte doel in dit leven?
  • Wat is het belangrijkste dat ik op dit moment in mijn leven kan weten?
  • Is dit alles wat er is?
  • Hoe weet ik dat ik op het -voor mij- juiste pad zit?
  • Wat gebeurt er na de dood?

In ieders leven zijn er momenten dat je even halt houdt, je prioriteiten herbekijkt, ontdekt wat écht belangrijk is of je eigen waarheid vindt. Deze zijn meestal het gevolg van ingrijpende gebeurtenissen: het wegvallen van een dierbare, een slopende ziekte, … .

De oefeningen in Inner Development zijn zo opgevat dat ze je tools geven om op je eigen tempo je persoonlijke pad te ontdekken, deuren te openen, je levenservaringen uit te diepen en opportuniteiten te creëren om de volgende stap naar het begrijpen van ‘the bigger picture’ te zetten.

In verschillende oefeningen reizen we terug naar Focus 12 waar de energieën van verhoogde intuītie en inzichten beschikbaar zijn.

Daarnaast bezoeken we het Access Channel in Focus 11, een bijzondere en hoog receptieve staat van bewustzijn die we gebruiken om de kracht van ons inner weten aan te boren.

Bovendien krijgen we een reeks Human Plus® Function Commands die ons helpen op elk gewenst ogenblik een staat van diepe rust en vreugde te ervaren.

Aanpak

De workshop heeft een sterk interactief karakter. Naast de nodige uitleg, krijg je de tijd om zelf de inzichten toe te passen aan de hand van oefeningen en aangeleerde methodologieën. Naast de groepsinteractie ondersteunt het gebruik van hemi-sync technologie het optimale verloop van de workshop.

Voorkennis

Je hebt reeds de Excursion Workshop of Gateway Voyage gevolgd.

Trainer

Rolf Nuyts

Kalender

    Geen Excursion Workshop in jouw regio?
    Organiseer een workshop in jouw omgeving