De 5 Biologische Natuurwetten

De 5 Biologische Natuurwetten zijn her-ontdekt door  Dr. G. Hamer in de jaren 80 van de vorige eeuw. Hij beschrijft hoe en waarom fysieke en psychische ziektes ontstaan; met welk doel en met welke intelligentie. Hamer, geboren in 1935 in Duitsland, studeerde natuurkunde, geneeskunde en theologie. Door een tragisch gebeuren in zijn privéleven kwam hij tot zijn ontdekkingen. Toen in december 1978 zijn zoon Dirk overleed, ontstond bij hemzelf een paar maanden later teelbalkanker. Hij zag een samenhang met het overlijden van zijn zoon en ging dit onderzoeken.

Tot in de jaren 90 onderzocht, ondervroeg en behandelde Hamer kankerpatiënten. Bij alle patiënten, vooraf aan de diagnose, had een gebeurtenis in hun leven plaats gevonden, die de ziekte had opgestart. 

In zijn hele werkzame leven bestudeerde Hamer ruim 50.000 casussen en kwam iedere keer tot dezelfde conclusie. De gebeurtenis (impact) begint in de psyche en tegelijkertijd start er een proces op in de hersenen en in het lichaam. Zijn bevindingen documenteerde en verwerkte hij zeer nauwkeurig in tabellen.

Zo kwam hij op het spoor van de 5 biologische natuurwetten:

De 1e Biologische Natuurwet

De ijzeren regels van kanker.

De 2e Biologische Natuurwet

De wet van de tweefasigheid.

De 3e Biologische Natuurwet

Het ontogenetisch bepaalde systeem (kiemblad gecentraliseerd) van kanker en kanker-equivalenten.

De 4e Biologische Natuurwet

Het ontogenetisch bepaalde systeem van de microben.

De 5e Biologische Natuurwet

De wet van begrip. De kern van de zaak.

De wetten zijn bewezen wetmatigheden; net zoals zwaartekracht een wetmatigheid is en net zoals een baby die geboren wordt uit een eicel en een zaadcel een wetmatigheid is. Je hoeft het dus niet te geloven, het werkt bij iedereen, altijd op dezelfde briljante manier. 

Ziekte is geen toeval, fout, defect of gewoon ‘domme’ pech. Integendeel het is juist een zinvol biologisch programma van Moeder Natuur. Ziekte is niet tegen ons, maar vóór ons.

Programma

Tijdens het programma De Natuurlijke Essentie, krijg je een diep inzicht in de 5 biologische wetten en tools om aan de hand van Hemi-Sync zelf (verborgen) conflicten die in jouw leven spelen te detecteren en te transformeren.

Aanpak

De workshop heeft een sterk interactief karakter. Naast de nodige uitleg, krijg je de tijd om zelf de inzichten toe te passen aan de hand van oefeningen en aangeleerde methodologieën. Naast de groepsinteractie ondersteunt het gebruik van hemi-sync technologie het optimale verloop van de workshop.

Trainers

Priscilla Tielman & Rolf Nuyts

Kalender

 1. Introductie Workshop – De Natuurlijke Essentie – Koningsteen (B)

  27 juli
  10:00

  Bij de Natuurlijke Essentie staat de mens in zijn compleetheid centraal. Tijdens deze dag maak je kennis met de 5 biologische natuurwetten. Natuurwetenschap die al miljoenen jaren bestaat. Deze vergeten informatie zal voor een ommekeer zorgen in perceptie en bewustzijn.  Kennis over het fysieke, biologische lichaam is essentieel voor een goede gezondheid. Maar omdat wij …Lees meer

 2. Lezing – De Natuurlijke Essentie – Moergestel (NL)

  11 september
  20:00

  In deze lezing bekijkt Priscilla aan de hand van eigen onderzoek en ervaring de mens in zijn compleetheid. Er wordt regelmatig gezegd of geschreven dat we meer zijn dan ons fysieke lichaam. De afgelopen 20 jaar heeft Priscilla zich daar intensief mee bezig gehouden en heeft hiervoor -voor zichzelf- daadwerkelijk bewijs gevonden.  Toch bleef het …Lees meer