Going Home is gebaseerd op de “Going Home Series” van het Monroe Instituut .

Bestaat er leven na de dood?
Kan je overleden mensen ontmoeten?
Zijn er verschillende werelden na het overlijden?
Kan je deze nu al bezoeken?

Het antwoord op al deze vragen is: Ja!

Wanneer deze kennis het geloof voorbijgaat en een weten wordt, heeft dit een enorme impact op ons persoonlijk bestaan. Verschillende deelnemers hebben “gesprekken” gehad met mensen die de fysiek-aardse realiteit hebben verlaten. We onderzoeken wat de ervaringen van de overledenen voor ons kunnen betekenen en welke levenslessen wij hieruit kunnen trekken.

Om door de wereld van het leven na  de dood te kunnen reizen maken we gebruik van de door Bob Monroe ontwikkelde Hemi-Sync® techniek voor het exploreren van het menselijke bewustzijn. Op die manier kun je buiten de tijd, naar andere dimensies en … voorbij de dood reizen.

Dankzij dit systeem is het mogelijk specifieke bewustzijnstoestanden voor langere tijd vast te houden. In plaats van jarenlange meditatie kan je deze werelden veel sneller bereiken en ze zelf en zonder gevaar betreden. Zo komen we bij de zin van dit “Aardse bestaan”, en de plaats en opdracht van de Mens in dit geheel.

Deze workshop is de ideale kennismaking om je inzicht te verruimen dat het menselijk potentieel geen grenzen kent. Er wordt voorbijgegaan aan dogma’s, geloofsstelsels en -overtuigingen.

Het enige dat gevraagd wordt om in overweging te nemen is … dat je meer bent dan je fysieke lichaam.

Aanpak

De workshop heeft een sterk interactief karakter. Naast de nodige uitleg, krijg je de tijd om zelf de inzichten toe te passen aan de hand van oefeningen en aangeleerde methodologieën. Naast de groepsinteractie ondersteunt het gebruik van hemi-sync technologie het optimale verloop van de workshop.

Programma

Tijdens deze 1 daagse workshop maak je kennis met de gebieden na het overgaan. We doen oefeningen waarbij je de gelegenheid hebt om contact te leggen met aspecten van je Totale Zelf, vrienden en verwanten die zijn overgegaan te ontmoeten en eenheid te ervaren.

Voorkennis

Geen.

Trainers

Rolf Nuyts & Priscilla Tielman

Kalender

    Geen Going Home Programma in jouw regio?
    Organiseer een workshop in jouw omgeving