Lezing – Buitenlichamelijke Ervaringen – Langenboom (NL)

Deel 1

Vanuit de eigen ervaring laat Rolf je kennismaken met Hemi-Sync®.
Reeds decennia lang helpt deze beproefde audiotechnologie van het Monroe Instituut (TMI) je te ontspannen, je stressniveau te verminderen, je concentratie en creativiteit te bevorderen, je algemeen energiepeil te verhogen en… je buiten-lichamelijke bewustzijnsstaten te laten ervaren.

We bespreken een waaier aan bewustzijnsvormen – van dagdromen over Lucid dreaming tot Bijna- dood- en buiten-lichamelijke ervaringen. Verder staan we stil bij de uiteenlopende toepassingsgebieden van Hemi-Sync en het besef dat het menselijk potentieel geen grenzen kent. Er wordt voorbijgegaan aan all dogma’s, geloofsstelsels en overtuigingen. Het enige dat gevraagd wordt om in overweging te nemen is… dat je meer bent dan je fysieke lichaam.

 

Deel 2

Tijdens deze lezing schetst Rolf een beeld van de Focuslevels. Focuslevels zijn de wegwijzers, de TMI-tools, de Westerse kaart voor het exploreren van het menselijke bewustzijn. Een kaart die ons buiten de tijd, naar andere dimensies en … voorbij de dood brengt.

Dankzij Hemi-sync is het mogelijk specifieke bewustzijnstoestanden voor langere tijd vast te houden. In plaats van jarenlange meditatie kan je deze werelden veel sneller bereiken en ze zelf en zonder gevaar betreden.

Aan de hand van de eigen buiten-lichamelijke ervaringen en de verhalen van Bob Monroe, neemt Rolf je mee naar nieuwe en oude bewustzijnsgebieden, vele reeds gekend en beschreven door de (oer)oude wijsheidstradities van de Aarde.

Gegevens

Datum:
7 september 2018
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€20
Evenement Categorie:

Organisator

De Schaapshoeve
Website:
http://www.deschaapshoeve.nl/index.php/welkom

Locatie

De Schaapshoeve
Schaapsdijkweg 20a
Langenboom, 5453 SE Nederland
+ Google Maps