Advanced Excursion Workshop – Healing Development – Antwerpen (B)

Je wil een diepere verbinding met je hartenergie en je healing vaardigheden verbeteren, zowel persoonlijk als naar anderen toe?

 

De Advanced Excursion Workshop – Healing Development geeft je tools en technieken om op een zeer praktische manier voor jezelf een voller, gelukkiger, bewuster en meer voldoening-schenkend leven te creëren.

De basis tools van Focus 10, waarbij je lichaam in slaap is maar je geest alert, vormen de fundering van deze workshop en laten toe diepere levels van je totale zelf te ontdekken.

Daarnaast introduceren we een toegang tot een nieuw Focuslevel: Focus 11 Access Channel. Bob Monroe beschouwde dit als zijn meest belangrijke bijdrage aan de menselijke ontwikkeling. We maken kennis met een reeks Human Plus® Function Commands die ons, met behulp van mentale vaardigheden, bevrijden van ongunstige gewoontes en ons helpen ongewenste karaktertrekken onder controle te krijgen.

In “Healing Development” maken we enerzijds gebruik van oefeningen die je gevoeliger maken voor zintuiglijke waarneming en zo je zicht, gehoor en intuïtie verbeteren; en anderzijds je slaap bevorderen en persoonlijke emotionele blokkades healen. Je krijgt nieuwe tools mee geassocieerd met het verhogen en richten van je energie.

Een andere oefening richt zich op de opening van je hart, een noodzakelijke basisvoorwaarde voor alle healing processen.

Om het doel van een voller leven te bereiken, bevat de workshop speciale tools in Focus 12 om gemakkelijk en eenvoudig nieuwe patronen in ons leven te creëren.

Gegevens

Begin:
14 september
Einde:
15 september
Kosten:
€295
Evenement Categorie:

Locatie

Great White Whale Center
Jozef Reusenslei 182
Borsbeek, Antwerpen 2150 België
+ Google Maps